Technical writer / Documentalist
Technical writer / Documentalist

Het hele traject van klantvraag tot gereed product wordt afgerond met een heldere manual. Dit is een complex boekwerk van 400 pagina’s; een complete Engelstalige handleiding met afbeeldingen en de beschrijvingen van alle reserveonderdelen. Iedere order is uniek. Op die manier is ook iedere manual uniek, al bestaat deze uit een aantal vaste onderdelen die...

Service Engineer
Service Engineer

Als Service Engineer heb je een bijzonder afwisselende baan, waarbij zowel onderhouds-, als reparatie werkzaamheden pleegt aan onze Spreaders, maar je je ook richt op het in bedrijfstellen en het training geven.De werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrisch van aard, maar ook hydrauliek en...

service monteur binnendienst
service monteur binnendienst

Als service monteur binnendienst voer je onderhoud en reparatie werkzaamheden uit aan spreaders in de werkplaats van Stinis. Bij sommige reparaties kan het zijn dat de gehele spreader uit elkaar wordt gehaald voor het vervangen van grote constructie delen.

Stagiaire marketing
Stagiaire marketing

Zou je graag willen weten of (content)marketing in de praktijk net zo leuk en uitdagend is als je denkt? Met hulp van jouw stagebegeleider zul je je bezig gaan houden met het ontwikkelen van leuke en relevante content, gericht op onze doelgroep.

Open Application
Open Application

You can apply for an open application by entering the required details and creating a personal profile. Upload your CV and Motivation letter and indicate the position and skill set in which you are interested in using as much detail as possible in your Motivation Letter.

Tech
TECH

HEADLINES
WeTransfer schrapt vlak na overname 75 procent van zijn banen
De nieuwe eigenaar van het Nederlandse WeTransfer is van plan om 75 procent van de banen te schrappen. Dat meldt Het Financieele Dagblad zaterdag. WeTransfer is eind juli overgenomen door het Italiaanse bedrijf Bending Spoons.
Tech
TECH

HEADLINES
Lege Boeing Starliner losgekoppeld van ISS en onderweg naar aarde
De Starliner-capsule van Boeing is succesvol losgekoppeld van het internationale ruimtestation ISS en is onderweg naar aarde. Op beelden van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA is te zien hoe de capsule, zonder astronauten aan boord, het ISS achter zich laat.
Tijd en datum
TIJD & DATUM

WORLDWIDE

08/09/2024

Het weer
HET WEER

BUIENRADAR
Algemeen
ALGEMEEN

HEADLINES
Landelijke overheid is te passief met wolvenbeleid: 'Schippert alle kanten op'
De wolf is al zes jaar terug in Nederland, maar nog altijd is onduidelijk hoe we ermee moeten omgaan. De landelijke overheid laat veel over aan provincies en kijkt vooral toe. Dat zorgt voor traag en wisselend handelen, zeggen experts tegen NU.nl.
Algemeen
ALGEMEEN

HEADLINES
Liedjesschrijver Jennings, Oscarwinnaar voor soundtrack van Titanic, overleden
Liedjesschrijver Will Jennings is op tachtigjarige leeftijd overleden. Jennings won in zijn carrière meerdere grote muziekprijzen. Hij ontving onder andere een Oscar voor de soundtrack van de film Titanic. Zijn doodsoorzaak is onbekend, maar hij was al enige tijd ziek.
Opmerkelijk
OPMERKELIJK

HEADLINES
Video | Duiker stuit op 'doorzichtige zeekomkommer' bij Gran Canaria
Opmerkelijk
OPMERKELIJK

HEADLINES
Video | Ontsnapte struisvogel blokkeert verkeer in Amerikaanse stad
Indentity Clip
PlayPlay
Economie
ECONOMIE

HEADLINES
Treinverkeer in omgeving Frankfurt plat, geen hinder internationale trein NS
In Duitsland is er een grote treinstoring. Deutsche Bahn meldt dat treindiensten "in het midden" van het land zijn getroffen door een technische storing. NS zegt tegen NU.nl dat de internationale treinen vooralnog geen last hebben van de storing.
Economie
ECONOMIE

HEADLINES
WeTransfer schrapt vlak na overname 75 procent van banen
De nieuwe eigenaar van WeTransfer is van plan om 75 procent van de banen te schrappen, meldt Het Financieele Dagblad zaterdag. Het Nederlandse bedrijf werd eind juli overgenomen door het Italiaanse Bending Spoons.
Sport
SPORT

HEADLINES
Memphis meldt zich na duel in kleedkamer Oranje: 'Hij is onderdeel van de ploeg'
Memphis Depay heeft zich zaterdag na de zege op Bosnië en Herzegovina in de kleedkamer van Oranje gemeld. Medespelers en bondscoach Ronald Koeman konden de actie van de niet opgeroepen spits, die lijkt te gaan tekenen bij Corinthians, zeer waarderen.
Sport
SPORT

HEADLINES
Koeman prijst 'snel en fris' Oranje: 'Maar het had eerder beslist moeten zijn'
Ronald Koeman heeft zaterdag overwegend genoten van Oranje. De bondscoach vond wel dat zijn ploeg het onnodig spannend maakte in het Nations League-duel met Bosnië en Herzegovina, dat uiteindelijk met 5-2 werd verslagen.
Verkeersinformatie
VERKEERSINFORMATIE

NIEUWS

    No feed items found.

Our Values
OUR VALUES

WHO WE ARE
fixed spreaders
PERSONAL
DEDICATED
RESPONSIBLE
Long-Twin Operation at Montecon
Long-Twin Operation at Montecon

The Stinis ‘Long-Twin’ is the original concept for a separating twin-20 spreader where the distance between two 20ft boxes can be adjusted by up to 1.6m. “The Long-Twin concept was developed and patented by Kees Stinis in the mid-1990s,”...

Meet Stinis Asia Pacific
Meet Stinis Asia Pacific

Our team in Asia at plays a vital role in serving operator and shipping line clients across Asia, Africa, Australia, and New Zealand. Their unwavering dedication and expertise have solidified Stinis's reputation as a trusted partner in the industry....

TIC 4.0 MEMBERSHIP
TIC 4.0 MEMBERSHIP

TIC 4.0 MEMBERSHIP We are excited and honored to take part in Terminal industry committee 4.0! The purpose of TIC4.0 is to define, promote......

Trans Middle East
Trans Middle East

FIND STINIS AT THE TRANS MIDDLE EAST 2023 Are you curious about our latest developments and want to meet our team. We will be attending......

previous arrow
next arrow